© 2016 by JUGART Joguines Simples de Fusta. created with Wix.com

  • Facebook App Icon
  • Instagram Social Icon

-Fes una Consulta sense cap compromís

QUI?

QUÉ?

Per mi la joguina no estructurada o simple és molt més evocadora i fa treballar més la imaginació que un altre tipus de joguina. Per exemple, un cotxe de bombers només pot ser un cotxe de bombers, en canvi una caixa de cartró pot ser qualsevol tipus de cotxe, fins i tot una casa o una nau espacial.

De família de torners especialitzats en fer tacs de billar, la meva infància era jugar amb les restes de fusta, muntanyes de encenalls i fer els meus propis invents i escultures.
L'art va entrar en la meva vida des dels 6, i la passió va continuar fins avui. Les joguines i construccions que faig, són una barreja entre artesania i art. Podria dir que és un art funcional.

Treballar a algunes escoles d'educació lliure em va  permetre tenir un terreny on aprendre molt. Això em portà a crear una serie d'imaginatius cotxes que després perfeccionaré fins a fer-los rodons i suaus. 

Tota la fusta usada per fer aquestes joguines és de procedència de boscos de plantació i no està tractada amb químics o substàncies nocives per la salut.
En un bosc de plantació per cada arbre que es talla, se'n planta un de nou. I s'acostuma a esperar uns vint anys en tallar-lo.

COM?

Algunes fotos del procés de construcció

Dibuixant damunt la fusta

Passant el plat de paper de vidre

Desbastant amb la serra cinta

Amb el trepant vertical fent forats

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now